Tømrerens svendegilde – fest, gaver mm.

Der intet som en tømrers svendegilde. Det er virkelig en fest, hvor der bare er gang i den, spas og ballade. Hvis du skal planlægge egen svendegilde eller hvis du skal planlægge svendegilde for en anden, så er det vigtigt, at du planlægger det helt perfekt. Hvad et rigtigt svendegilde skal indeholde, hvilken underholdning, hvad for nogle gaver og så videre, kan du blive lidt klogere på her.

Underholdning, mad, temaer og det andet basale

For at holde et godt svendegilde, skal man planlægge et ordentligt. For at gøre dette, skal man starte med det helt basale. Først skal man overveje, om der skal være et sjovt tema eller om det bare skal være en normal fest, hvor man giver den gas. Temaet kan jo være at komme i rigtigt tømretøj eller arbejdstøj. Men det kan også sagtens være en helt normal fest uden tema.

Underholdning er noget af det, der er vigtigt at få på plads hurtigt. Der er ingen tvivl om, at der er en type underholdning, der er lidt mere gang i. Eftersom tømrere oftest er mænd, og den type mænd, som de fleste andre, er ret vild med strip. Strip er derfor en rigtig god underholdning, hvis man gerne vil give festen hele armen og gøre en tømrer rigtig glad. Læs mere om strip, se priser og overvej om ikke det er en god ide.

Så er der jo en masse andre ting, man kan tilføje til sådan en fest. Man kan blandt andet få en bar med bartender, hvis man er interesseret i at få nogle spændende drinks og shots, samt iskold øl på tap. Man kan også bestille lækker mad med flere retter, men man kan også bare bestille pizza. Det kommer jo an på, hvad tømreren selv er vild med. Glem aldrig, at man skal huske, at det er tømrerens fest, og det skal være efter hans eller hendes ønsker.

Den perfekte gave til svendegildet

Man kan jo ikke helt komme uden om, at man skal finde en god gave til svendegildet. Planlægger du svendegildet, kan man sige underholdningen, som for eksempel strip, er en gave i sig selv. Eftersom underholdning som strip kan være ret dyrt, kan man helt bestemt sige, at det er en gave.

Men er det ikke dig, der planlægger gildet eller er der ikke dyr underholdning, så skal man jo altså finde en gave. Det er ikke altid lige nemt at regne ud, hvad en tømrer dog kan lide at lave, hvis man ikke selv er sådan et type menneske. Heldigvis kan du få lidt gode ideer med på vejen her.

Først og fremmest er der oplevelser. De fleste tømrer er vilde med biler, derfor er noget som at køre djævleræs eller at få en tur i en sej bil en mulighed. En ferie, måske til storbyen måske et helt andet sted er bestemt også en mulighed, hvis du ved, at tømreren kan lide at rejse. Det kunne også være en tur ud og spise, som for eksempel et sted, hvor de serverer godt kød.

Der er ingen tvivl om, at mange, nok langt de fleste tømrer er vilde med øl. Derfor kan man blandt andet give en gavekurv med nogle forskellige special øl. Man kan også give en tur på ølsmagning. Hvis tømreren er til andet end øl, kunne det også være whisky, vin, portvin eller noget helt andet. Om han så er til øl eller whisky, så kan man altid finde flotte glas til hver sin type af alkohol. Så flotte, seje eller sjove ølglas eller rigtige og fine whisky glas er også en god ide.