Der er mange, som gerne vil prøve kræfter med aktier, men det er svært at tage det første skridt. Hvis du er en af dem, som gerne vil begynde at investere, så kender du måske til, at det er et kæmpe skridt at bruge penge på noget, som man ikke er helt sikker på. Her kan du læse mere om, hvorfor det kan være en fordel af købe Axie Infinity, før du køber din første aktie.

Hvad er Axie Infinity?

Axie Infinity er et online videospil, hvor du samler små væsner, som kaldes Axies. Spillet bruger en bestemt teknologi, som kaldes blockchain. Hvis det ord lyder bestemt, så er det fordi, at det også bruges i kryptovaluta. Det lyder måske underligt, at et videospil kan være starten på dit investeringseventyr, men det kan være en god start til at lære de forskellige teknikker og afprøve dem. I spillet bruger du AXS til at købe eller bytte dine Axies. Du kan købe Axies fra andre spiller, som du kan bruge til at opdrætte nye væsner, bytte eller bare lave en samling. Du kan også kæmpe mod andre med dine væsner for at vinde nye. Det, som gør spillet unikt og relevant for investering, er, at spillet anvender AXS tokens, som skal købes gennem USD. Det gør, at spillets AXS tokens kan ses som crypto tokens, som stiger eller falder i pris baseret på demand. Indtil videre er deres tokens steget hele 2100% i værdi siden juli 2021. Lige nu er en token værd 95,98 USD. Støt kryptovaluta ved at investere i det lærerige Axie Infinity.

Hvorfor købe Axie Infinity?

Selvom Axie Infinity anvender en digital valuta, betyder det ikke nødvendigvis, at spillet er relevant for dig. Hvis du gerne vil begynde at investere, skal du ikke kun investere penge i det første og bedste, som du ser. Hvis du vil øge dine chancer for at få en gevinst på dine investeringer, er det vigtigt, at du bruger tid på at undersøge markedet inden. Det gør, at dine investeringer er mere velovervejede. En mavefornemmelse er nogle gange nok til at investere, men det er ikke altid, at mavefornemmelser er rigtige. Axie Infity kan ses som et spil, der aktivt støtter kryptovaluta, men også giver dig mulighed for at tjene penge. De små Axies, som spillet handler om, kan anses som at være NFTs. De har unikke træk, som du kan bruge i spillet. For at komme i gang med spillet, skal du have 3 Axies. Dem køber du gennem spillet marketplace gennem ethereum, som er en cryptovaluta. Herefter ejer du din Axie, og dit navn er synlig i dens blockchain. I spillet er der opgaver, som du kan bruge til at vinde SLP. Det er en token i spillet, som du kan bytte til ægte penge. I spillet kan du også købe og sælge Axies. Det giver dig mulighed for at vinde eller købe en Axie, som du så kan sælge til en højere pris. Det kan blandt andet give andre spiller, som køber din Axie, mulighed for at få netop den Axie til at stige i værdi.